дом Общество Търсят се учители за 5 училища в областта

Търсят се учители за 5 училища в областта

0
ДЯЛ

Регионалното управление на образованието в Шумен изнесе списък със свободните места за преподаватели през новата учебна 2017/2018 година.
Според него, 5 школа в областта са обявили конкурс за преподаватели.
Профилирана Природоматематическа гимназия „Нанчо Попович“, търси учител по немски език.
Професионална гимназия по механотехника, електроника, телекомуникации и транспорт „Христо Ботев“ има нужда от преподаватели по български език и литература, английски език, учител по химия и опазване на околната среда и учител по физическо възпитание и спорт.
Средно училище „Васил Левски“ в град Нови пазар има недостиг на кадри по английски и руски език, както и учител „целодневна организация на учебния ден“.
В Живково се търси учител по немски език в начален и прогимназиален етап.
Професионална гимназия по облекло, хранене и химични технологии „Проф. д-р Асен Златаров“също има нужда от филолози и преподаватели за новата им специалност – професионална подготовка, направление – фризьорски и козметични услуги.
Желаещите да кандидатстват по зададените места, могат да го направят директно в съответните училища.
Снимката е илюстративна.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКасиер каза на шефката си “Ей, дундо, ей сега ще те лопна“ и стана страшно…
Следваща статияДенят на седмиците не поблазни шуменци да минат под венчилото

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here