дом Култура Търсят се най-добрите вина, произведени в Нови пазар

Търсят се най-добрите вина, произведени в Нови пазар

0
ДЯЛ

Конкурс за най-добро розе, червено и бяло вино, произведено в региона на Нови пазар, обяви Общината. Надпреварата се провежда за поредна година и е посветена на празника Трифон Зарезан.
В конкурса могат да участват само производители на домашни вина, произведени през 2020 година.
Участниците трябва да представят бистри вина, налети в стъклени бутилки. Производителите могат да участват само със собствени вина.
В конкурса не могат да участват вина, които са с добавени изкуствени аромат. Производителите посочват задължително сорта или сортовете, от които е произведено виното.
Вината за конкурса се приемат до 9 февруари в общинската администрация. Бутилките трябва да са без етикети и да нямат поставени отличителни знаци. Подробна информация за събитието може да се получи всеки ден от 8.00 до 17.00 часа на телефонен номер – 0892 791 952
Качествата на конкурсните вина ще оценява дегустационна комисия. Победителите ще бъдат обявени на страницата на Община Нови пазар във Фейсбук.
Награждаването на победителите ще бъде на 12 февруари от 15.00 часа в пленарна зала на Общината.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВодата от чешмите остава мътна, не я пийте и не гответе с нея!
Следваща статияРИОСВ-Шумен обяви конкурс за детска рисунка

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here