дом Здраве Търсят директор за Дирекция „Медицински дейности“ в РЗИ

Търсят директор за Дирекция „Медицински дейности“ в РЗИ

0
ДЯЛ

Регионална здравна инспекция Шумен обявява конкурс за длъжността директор на Дирекция „Медицински дейности“. Според изискванията, кандидатите който желаят да заемат поста трябва да притежават минимална образователно-квалификационна степен: ”магистър по медицина” или „магистър по дентална медицина”.
Минималният професионален опит, необходим за заемане на длъжността е 4 години. Желаещите трябва да познават и Закона за здравето, Закона за администрацията, Закона за държавния служител, Закона за лечебните заведения, Закона за лекарствените продукти в хуманната медицина, Закона за контрол върху наркотичните вещества и прекурсори, Закона за кръвта, кръводаряването и кръвопреливането, Устройствен правилник на регионалните здравни инспекции, Правилника за устройството и организация на работа на органите на медицинската експертиза и регионалните картотеки на медицинските експертизи други нормативни актове, свързани с основните функции и задачи на РЗИ.
Конкурсът ще се проведе на пл. “Освобождение” № 1, в сградата на РЗИ, от комисия, назначена със заповед на директора на РЗИ чрез решаване на тест и интервю.
Крайния срок за подаване на документите е 23 юли.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПътуваща детска библиотека и лятно кино ще зарадват малки и големи в Каспичан
Следваща статияДецата – малко, разходите – големи: Предлагат закриване на 4 детски градини в общината

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here