дом Общество Търси се най – оригиналната Коледна украса в Шумен

Търси се най – оригиналната Коледна украса в Шумен

0
ДЯЛ

Общинският младежки съвет в Шумен обявява конкурс за най-оригинална Коледна украса. Крайният срок е 20-ти декември и всеки участник в конкурса може да изпраща снимки с празнична украса на фасади на сгради, витрини на магазини, офиси, заведения, междублокови пространства, градини, домове, балкони и прозорци.
Снимките може да се изпращат в съобщение на официалната ни страница във Фейсбук : @Общински младежки съвет – Шумен.
Авторите на снимките трябва да опишат мястото, което са номинирали, да посочат име, адрес и телефон за връзка. Снимките ще бъдат публикувани на Фейсбук страницата на Общински Младежки съвет, като участниците могат да се отбелязват на снимките.
Отличията и наградите ще присъди комисия, съставена от представители на Общинския младежки съвет, отдел „Култура, младежки дейности и спорт“ към Община Шумен и представители на местните медии.
Най-добрите Коледни украси ще бъдат отличени и наградени, като ще има и една награда за най-харесвана Коледна украса във Фейсбук. Тази награда ще спечели снимката, която събере най-много харесвания и споделяния.
24humen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия2 121 именници празнуват на Никулден в Шумен
Следваща статияСъдов хирург от Шумен взел 33 000 лв. от врачанската болница без да е стъпвал там

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here