дом Общество Търси се най-красива детска рисунка

Търси се най-красива детска рисунка

0
ДЯЛ

Детски отдел на Регионална библиотека „Стилиян Чилингиров” обявява конкурс за най-красива коледна рисунка и най-добро коледно пожелание. В конкурса могат да участват деца до 14-годишна възраст, а крайният срок за кандидатстване е 1 декември.
Рисунките могат да бъдат изпълнени с техника по избор – моливи, пастели, акварелни или темперни бои, апликация, но е желателно да са във формат не по-малък от А4. Могат да бъдат изпратени на адрес: гр. Шумен, бул. „Славянски” 19, за РБ „Стилиян Чилингиров”, или предадени на място, в Детски отдел на библиотеката.
Текстовете с коледни пожелания могат да бъдат изпратени на e-mail: detski_otdelsh@abv.bg или предадени на място, в Детски отдел на библиотеката.
Конкурсните творби трябва да са придружени с трите имена на участника, възраст, адрес и телефон за връзка!
Награждаването на победителите ще се състои на Коледно тържество в библиотеката на 14 декември, а наградените творби ще бъдат включени в поздравителна книжка.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияШуменски спектакъл участва в Световния куклен фестивал в Тайланд
Следваща статияГолям интерес към безплатните гинекологични прегледи в Шуменско

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here