дом Здраве Турция разработи иновативен метод за лечение на коронавируса, предлага го безплатно

Турция разработи иновативен метод за лечение на коронавируса, предлага го безплатно

3
ДЯЛ

Новоразработеният метод се осъществява, като с помощта на катетър в съдовата система се вмъква ултравиолетова светлина, която отстранява инфекциите, особено в кръвта

Турция разработи иновативен метод за лечение на коронавируса, предлага го безплатно. Това е новината от турските медии.
Председателят на Здравната федерация в южната ни съседка Рашит Динч обясни детайлите на новия метод, разработен срещу лечението с вируси. Динч обясни, че при вирусни и микробни инфекции, подобни на коронавирус (COVID-19), новоразработеният метод се осъществява, като с помощта на катетър в съдовата система се вмъква ултравиолетова светлина, която отстранява инфекциите, особено в кръвта.
„По този начин ултравиолетовата светлина може да прониква както в съдовата система, така и в белите дробове и напълно елиминира вирусите на грип А и грип В. Изпробвана срещу бактериите “bacillus stearothermophilus”, ултравиолетовата светлина напълно ги унищожава за 2-3 секунди и пациентите могат да се отърват от болестта за кратко време“, поясни той.
Динч заяви, че власти от различни страни вече са изпратили молби за използване на лечението и в момента той разговаря с представители на Македония и Италия и подчерта, че ще предостави всички видове устройства, комплекти и ноу-хау безплатно на всяка страна, която иска да тества метода на лечение.
Професор Д-р Хикмет Селчук Гедик коментира темата като заяви, че благодарение на ултравиолетовата и фотонната лазерна светлина ще могат да бъдат унищожени както микроорганизмите в кръвта, така и тези, разположени в белите дробове и дихателните пътища.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОбщина Венец обяви конкурс за юрисконсулт
Следваща статия24 часа на пътя: 3 ПТП, 62 акта, 85 глоби и 1 „джигит“ със 120 км/ч

3 КОМЕНТАРИ

    • Нулев. Клетките не мутират от ултравиолетовата светлина. За мутация се изискват електромагнитна вълна с дължина доста по-малка от ултравиолетовата (напр. рентгенова, че дори и по-къса от рентгеновата).
      Ултравиолетовата светлина е отдавна известна с пагубното си въздействие в/у микроорганизмите. Така че няма нищо иновативно в тоя метод. Мен лично повече ме притеснява какво ОЩЕ ще избие тази ув светлина – левкоцити? Еритроцити? Нямам представа върху тези клетки какво ще е въздействието, но…ме съмнява да е много добро….

      • Преди години ни облъчваха с ултравиолетова във физкултурните салони, сега е в отделенията с новородените…….Но вкарана в организма ?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here