дом Наблюдател Турска поп-звезда пристига в Бяла река за „Белорешкия събор”

Турска поп-звезда пристига в Бяла река за „Белорешкия събор”

0
ДЯЛ

Турската поп-звезда Зейнеб Диздар пристига на 25 август във върбишкото село Бяла река за „Белорешкият традиционен събор. Празникът се провежда за шеста поредна година под патронажа на кмета на Община Върбица – Мердин Байрям. Целта на градоначалника е да сплоти хората и те да се забавляват заедно. Поканата отправена към турската заведа е отново по негова идея.
На мероприятието всяка година се събират много хора от съседни градове и села. Празникът е с голямо значение за местните, много от тях които живеят в чужбина се прибират специално за празника.
В тазгодишната програма е включен и концерт на самодейни състави и ДГ „Кокиче“, както и представления от различни читалища. Съборът ще продължи два дни, като на втория ден – 26 август ще се проведат народни борби. По традиция ще има награди за отличените борци.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПолицейска акция: Шестима „изгоряха” заради нелегален тютюн
Следваща статияЧестит рожден ден! Академия на Мистериите „Мадара“ става на 8 години

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here