дом Общество Три момчета от Шумен намериха и върнаха портфейл с пари и документи

Три момчета от Шумен намериха и върнаха портфейл с пари и документи

0
ДЯЛ

Трима седмокласници намериха и върнаха дамски портфейл с пари и документи. Момчетата от СУ „Йоан Екзарх Български“ се натъкнали на портмонето в близост до спирка на градския транспорт в Шумен в района на голям супермаркет в града. Това съобщиха от учебното заведение.
Михаил Еленков, Никола Дочев и Боян Живков вървели към училище, когато Михаил буквално стъпил върху портмонето. В него имало лични документи, дебитни карти и 100 лева. Тяхна притежателка се оказала жена от Шумен.
Момчетата не се поблазнили от парите и веднага решили да върнат изгубената вещ. В този момент те срещнали своя учител Николай Кралев и му разказали какво се е случило.
Педагогът помогнал на децата да се свържат с полицията. Малко след това на мястото пристигнали служители на реда и собственичката на портфейла.
Жената била много благодарна на момчетата и ги почерпила за доблестната постъпка.
Снимка: СУ „Йоан Екзарх Български“
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДеца спасяват изоставени таралежчета
Следваща статияБлъснаха водач на скутер край Новата поликлиника в Шумен (обновена)

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here