дом Криминале Три месеца без книжка за шофиране със 116 километра в час

Три месеца без книжка за шофиране със 116 километра в час

0
ДЯЛ

24-часов маратон за контрол на скоростта на територията на ОД на МВР-Шумен започва в 00.00 часа на 21 април, съобщиха от ведомството. Мобилните камери ще бъдат разположени във и извън населените места. Проверките са в рамките на полицейската операция ROADPOL.
87 нарушения на скоростта са установени от сектор „Пътна полиция” само вчера. В Новопазарско мобилната камера е запечатала 45 нарушители. Един от тях е преминал със 116 км/ч през Каспичан, близо до разклона за Плиска, където максимално разрешената скорост е 50 км/ч. За това нарушение водачът на лек автомобил „Фолксваген Голф”, с шуменска регистрация ще бъде лишен от правото да шофира за 3 месеца.
Днес до обяд са установени 130 нарушения на скоростните режими. В точките за контрол извън Шумен най-често превишението е между 20 и 30 км/ч, а в рамките на града са засечени превишения между 10 и 20 км/ч над максимално позволената скорост.
Засилените проверки за скоростните режими в Шуменска област ще продължат до 23.59 часа на 21 април.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПредлагат адвокат Стоян Стоянов за нов омбудсман на Шумен
Следваща статияОколо полунощ ще бъде възстановено водоподаването в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here