дом Общество Три години затвор за водач, причинил смъртта на двама при катастрофа

Три години затвор за водач, причинил смъртта на двама при катастрофа

0
ДЯЛ

Ефективна наказание за водач причинил катастрофа – това постанови Окръжния съд в Шумен. Състав на съда с председател Мариана Георгиева призна за виновен Йордан Димитров Георгиев за виновен в това, че на 21 октомври 2016 около 12.00 часа на път I-2 Русе – Варна, в близост до село Развигорово, при управление на лек автомобил „Опел Корса”, с Рег. № ЕН 0579 КА, нарушил правилата за движение и допуснал пътно-транспортно произшествие с лек автомобил „Рено Туинго” с Рег. № РР 0553 АР и по непредпазливост причинил смъртта на Стефка Миткова Радева и на Асен Обрешков Томов.
Съдът определи наказание „Лишаване от свобода“ в размер на 3 години, което Георгиев ще следва да изтърпи при първоначален общ режим.
С присъдата си ШОС лиши подсъдимия и от право да управлява МПС за срок от 4 години.
Присъдата може да бъде обжалвана или протестирана в петнадесет дневен срок пред АС – Варна.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияШуменецът, обвинен в педофилия влиза в съда
Следваща статияОбществено обсъждане на касовото изпълнение на бюджета за 2017-та година организира Община Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here