дом Криминале Трима са загинали при катастрофи в община Нови пазар от началото на...

Трима са загинали при катастрофи в община Нови пазар от началото на годината

0
ДЯЛ

Трима души са изгубили живота си при катастрофи в община Нови пазар от началото на годината до момента. Ранените са шестима. Регистрираните пътни инциденти са 30, като осем от тях са тежки. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен
Установени са 1158 нарушения на скоростните режими. 21 от водачите са установени да шофират със скорост над 50 км/ час над максимално позволената в населено място.

В деня на Пътната безопасност инициативите на ОДМВР-Шумен продължават с полицейска операция по безопасност на движението в региона на Нови пазар. Вместо проверки на пътя полицейските служители проведоха кратки беседи на водачите и ги призоваха за повече толерантност на пътя. Униформените призоваха за спазване на ограниченията на скоростта, призоваха да се ползва обезопасителен колан както на предните така и на задните седалки.
Водачите получиха карти на област Шумен, в които са отбелязани опасните участъци с концентрация на пътни инциденти в региона. На картата, издаден с любезното съдействие на фирма „Алкомет“ са отбелязани и участъците от уличната мрежа с повишена опасност от възникване на тежки пътнотранспортни произшествия.
Освен картите водачите получават и тематични флаери, предоставени от Държавна агенция по безопасност на движението.
От ОДМВР-Шумен отново призовават водачите да пазят себе си и останалите участници в движението. Шофирайте разумно! Животът е с предимство!
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДо края на годината болницата във Върбица трябва да е готова
Следваща статияПри съседите: Задържаха двама мъже със скимиращи устройства

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here