дом Други Трима пияни шофьори на пътя, двамата от тях с рекордни промили алкохол...

Трима пияни шофьори на пътя, двамата от тях с рекордни промили алкохол в кръвта

0
ДЯЛ

Трима водачи на МПС-та са установени да шофират с над 1,2 промила алкохол през почивните дни, съобщиха от полицията. Около 21.10 часа в събота за проверка по време на специализирана полицейска операция по линия на TISPOL в Плиска е спрян водач на лек автомобил Рено 19 с шуменска регистрация. Зад волана бил местният жител Г.Д./47г./. След тест с дрегер станало ясно, че шофира с 2,43 промила алкохол. Не е дал кръвна проба за анализ. За престъпление по чл. 343 „Б“ от НК е започнато бързо производство.
33-годишен шуменец е хванат да шофира лек автомобил Шерволет „Круз“ с 2,55 промила алкохол. Той се е движил в Шумен и бил спрян за проверка около 00.00 часа в неделя на кръстовище на улиците „Генчо Панайотов“ с „Чапаев“. Р.Р.е тестван с дрегер, който отчел 2, 55 промила алкохол в издишания въздух. Мъжът отказал да даде кръвна проба, и е бил задържан за срок от 24 часа в полицейското управление в Шумен. За престъпление по чл. 343 „Б“ от НК е образувано бързо производство.
Минути след полунощ в неделя за проверка в село Ясенково е спрян водач на лек автомобил Ауди „А4“ с шуменска регистрация. А.А./22г./ е тестван за алкохол. Дрегерът отчел 1, 29 промила алкохол. Водачът е дал кръвна проба. Задържан е за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен. За шофиране с алкохол над 1, 2 промила е започнато бързо производство.
www.24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЕлен излезна на пътното платно, предизвика верижна катастрофа (обновена)
Следваща статияДама зад волана блъсна пешеходка на тротоар, строши й бедрена кост

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here