дом Спорт Трима наши бойци в надпревара на Световното по кикбокс в Сараево

Трима наши бойци в надпревара на Световното по кикбокс в Сараево

0
ДЯЛ

Трима представители на Спортен клуб „Шуменска крепост“ ще участват в Световното първенство по кикбокс на WAKO за мъже и жени в Сараево – столицата на Бостна и Херцеговина. Това съобщиха от ръководството на „Шуменска крепост“.
Първенството започва днес и ще продължи до 27 октомври.
Шуменските бойци Полина Галинова, Виктор Иванов и Димитър Стоянов са част от националния отбор на България. Тримата състезатели ще се бият в стил К-1.
Вече са известни всички евентуални противници на шуменските бойци, след като тази седмица приключи приемането на заявките за участие в първенството.
Виктор Иванов е в група още 15 състезатели от Саудитска арабия, Киргистан, Русия, Косово, Турция, Беларус, Бразилия, Гърция, Финландия, Полша, Италия, Казахстан, Украйна, Словакия и Испания.
16 съпернички очакват Полина Галинова. Те са представителки на Мароко, Португалия, Русия, САЩ, Сърбия, Германия, Турция, Беларус, Бразилия, Мексико, Черна гора, Финландия, Полша, Италия, Швеция и Украйна.
Димитър Стонов е в категория с още 22 бойци – Саудитска арабия, Мексико, Русия, Италия, Хърватска, Швеция, Азърбайджан, Турция, Унгария, Полша, Косово, Гърция, Литва, Израел, Северна Македония, Словакия, Казахстан, Молдова, Финландия, Чехия, Украйна и Беларус.
Треньор на бойците от Шумен е Галин Методиев.
Снимка: СК „Шуменска крепост“
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗабраняват автомобилите над 12 тона по пътя Обзор-Слънчев бряг, пренасочват ги през Ришки проход
Следваща статияДве жени са пострадали при катастрофа на ул.“Владайско въстание“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here