дом Общество Тренинг за родители в Комплекса за социални услуги

Тренинг за родители в Комплекса за социални услуги

0
ДЯЛ
Снимка: facebook

Комплексът за социални услуги в Шумен предлага нова група за всички родители които се чувстват напрегнати, имат трудности при отглеждането на децата си или просто желаят да споделят и са готови да чуят нов опит.
Когато сме ядосани, спорим с детето си или се опитваме да отстояваме правила и граници, често реагирането е спонтанно, а това носи обида и формира голяма доза вина. От Комплекса имат желанието да предложат и други възможности, освен крещенето по децата и удрянето.
Тренинг – програмата стартира на 19 февруари от 17.30 часа и ще се проведе в 5 сесии.
Включените в групата родители ще се учат как да се вслушват повече, какво стои зад поведението на детето и какво ни казва то, без думи.
Организаторите от Комплекса молят всички родители, които желаят да се включат, да пишат на страницата им във Фейсбук. В групата могат да се запишат до 15 родители.
Телефонът за повече информация е 0893 36 11 07 или 054 850 777. Лицата, към които може да се обърнете, са Леман Салиева или Диана Нинчева.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияБорят ало измамите с беседи и флаери в Никола Козлево
Следваща статияОтличници! 4 906 отстреляни диви свине през 2017 г. отчитат от СИДП

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here