дом Общество Трактор запрати лек автомобил в нивите край разклона за Дибич (снимки)

Трактор запрати лек автомобил в нивите край разклона за Дибич (снимки)

2
ДЯЛ

Лек автомобил Рено „Меган” с шуменска регистрация се обърна в нивата край разклона за Дибич. Инцидентът възникнал около 18.00 часа. Според очевидци тракторът е опитвал да направи десен завой, за да се включи в движението.


Излизайки от нивата се откача дисковата брана и удря преминаващ автомобил Рено „Меган”. От удара лекият автомобил се озовал в нивата. Екипи на Спешна помощ са откарали двама души, пътували в лекия автомобил.

На място има Пътна полиция, която следи за безпрепятственото преминаване в участъка. Съветваме водачите да карат с повишено внимание до изтеглянето на авариралите превозни средства.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСлед разкрита домова кражба: Потърпевша изпрати благодарствено писмо
Следваща статияГазифицират две градини и ясла с близо 91 000 лева

2 КОМЕНТАРИ

  1. А тракториста дали знае, че не може да се разхожда по националните пътища с прикачен инвентар? Знае ли, че трябва да не изнася тази кал на пътното платно с цел безопасност на движещите се по пътя? А дали от Пътна полиция следят за тези неща?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here