дом Общество Точката за таксите за паркиране догодина отпадна от дневния ред на сесията

Точката за таксите за паркиране догодина отпадна от дневния ред на сесията

0
ДЯЛ
Pixabay.com/Илюстративна

С 21 гласа „за“ и 16 „против“ и един „въздържал се“ общинските съветници гласуваха точката за таксите за паркиране през 2020 година да отпадне от дневния ред на днешната сесия.
Аргументът бе, че от Общинско предприятие „Общински жилища и имоти“ не са приложили финансов анализ за необходимостта за промяна на цените.
Според Наредбата за паркиране цените за услугата трябва да се приемат всяка година. Така на практика Шумен ще посрещне 1 януари 2020 година без решение. Остава въпросът за законността на таксите за паркиране от началото на следващата година, след като Общинския съвет отложи гледането на точката, а 2020 година трябва да започне с взето решение.
Според кмета Любомир Христов обаче драма няма, защото договорът изтича през февруари, а таксата за почасово паркиране от 1 лев остава. „Отлагането на точката на практика няма да доведе до противоречие“, категоричен бе Любомир Христов.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия„Писмо до съветско другарче“ отново на шуменска сцена през януари
Следваща статияКомин се подпали в Шумен, огън унищожи мебели в къща в Нови пазар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here