дом Общество Топъл обяд по проект осигурява Община Каспичан на социално слаби и уязвими...

Топъл обяд по проект осигурява Община Каспичан на социално слаби и уязвими лица

0
ДЯЛ

Община Каспичан подновява набирането на желаещи за включване в проект „Осигуряване на топъл обяд 2016-2019“, на който е бенефициент по процедура за директно предоставяне на безвъзмездна финансова помощ BG05FMOP001-3.002.
Към настоящия момент са включени 100 лица от целевите групи, като се предвижда броя им да се увеличи.
От Общинската администрация съобщават, че лицата, които искат да бъдат включени в проекта и живеят на територията на градовете Каспичан и Плиска и селата Каспичан, Кюлевча, Марково, Косово, Могила, Златна нива и Върбяне.
Заявленията-декларации се подават в сградата на Общината в Каспичан.
Основната целева група към която е насочен на проекта са лица и семейства на месечно подпомагане по реда и условията на чл. 9 от ППЗСП; лица с доказана липса на доходи и близки, които да се грижат за тях, установено от съответната дирекция „Социално подпомагане“; самотно живеещи лица и семейства, получаващи минимални пенсии – за осигурителен стаж и възраст; за инвалидност; наследствени пенсии; пенсии, несвързани с трудова дейност; скитащи и бездомни деца и лица; лица от уязвими групи – граждани на трети страни, по смисъла на § 1., т.17 от Допълнителни разпоредби от Закона за убежището и бежанците.
Снимка: Уикипедия
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВ Смядово интегрират „катърджиите“, първо ще ги проверят дали са законно регистрирани в града
Следваща статияОт неделя: Махат табелите, предупреждаващи за камери на пътя

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here