дом Прогноза за времето Топло за сезона време, но жълт код за бурен вятър в Шуменска...

Топло за сезона време, но жълт код за бурен вятър в Шуменска област

0
ДЯЛ

Днес времето ще бъде с променлива облачност. Валежи не се очакват. В Шуменска област е обявен жълт код за бурен вятър, който до обяд ще бъде умерен, но след обяд се очакват пориви до 24 м/сек. Под жълт код са още 20 области в страната.
Сутрешни температури в Шуменско ще бъдат около 8 градуса, а максималните ще достигнат 16-17 градуса.
Времето ще се задържи топло за сезона и във вторник, когато живакът ще скочи до 19 градуса. Зимата обаче ще се завърне в сряда, 5 февруари, когато над цялата страна ще започнат снеговалежи и превалявания от дъжд. Температурите ще паднат с над 10-15 градуса.
Снимка: Pixabay.com, илюстративна
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗов за помощ: 22-годишният Славен е с неустановена диагноза, а състоянието му се влошава
Следваща статияНаселени места и райони без електрозахранване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here