дом Общество Тони Стораро с пневмония в МБАЛ-Шумен, с COVID-19 са той и брат...

Тони Стораро с пневмония в МБАЛ-Шумен, с COVID-19 са той и брат му Али (обновена)

0
ДЯЛ

Попфолк звездата Тони Стораро е хоспитализиран в МБАЛ-Шумен с диагноза „пневмония“, научи 24shumen.com от свои източници в лечебното заведение. Той е дал и положителна проба за COVID-19. С корона вирус е и братът на Стотаро – Али. Всички останали от семейството, контактни с двамата са с отрицателни PSR тестове.
44-годишният певец е постъпил в областната болница на 31 август. Симптомите са се появили седмица по-рано, но успял да се справи без лекарска помощ. Преди няколко дни обаче получил задух и се наложило бързо да постъпи в болница и да бъде под лекарско наблюдение.
Снимка: Фейсбук, Официална страница на Тони Стораро
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПак схема за измама: Фалшиви мейли от „Български пощи“ – „плати такса, вземи награда“
Следваща статияЗдравен център „Медикъл Караджъ“ и БТТИК със здравна кампания „Информирай се навреме“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here