дом Пътища ТИР и лек автомобил се сблъскаха край Смядово

ТИР и лек автомобил се сблъскаха край Смядово

0
ДЯЛ

Пътен инцидент е възникнал близо до град Смядово, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР- Шумен. Сигнал за произшествието бил приет около 16.00 часа в дежурната част на областната дирекция.
По първоначална информация са се ударили тежкотоварен и лек автомобил. Екипи на полиция, пожарна и спешна помощ са насочени към мястото на инцидента. Спасители са оказали съдействие за изваждане на двама, които са пътували в лекия автомобил. Движението в участъка е затруднено и ще се пренасочва през град Смядово. Молим водачите да шофират с повишено внимание и да спазват ограниченията на скоростта при преминаване през града. Причините за инцидента се изясняват.

24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияТИР се обърна близо до Нови пазар, движението се пренасочва
Следваща статияХладно време с дъжд и гръмотевици през новата седмица