дом Криминале Тираджия заспа зад волана и се обърна в канавка, друг се натресе...

Тираджия заспа зад волана и се обърна в канавка, друг се натресе в лек автомобил

0
ДЯЛ

Малко след 05.30 часа на 5 март бил приет сигнал в дежурната част на ОДМВР-Шумен за възникнал пътен инцидент на пътен възел „Диамант“. На място бил пратен полицейски екип. Изяснено било, че водач на товарен „Ивеко“ с разградска регистрация заспал зад волана и автомобилът се преобърнал върху пътното платно. Х.О./28г./ от село Каменар е тестван за алкохол, наличие не е установено. От произшествието са нанесени значителни материални щети. На място бил извършен оглед, образувано е досъдебно производство по чл. 343 ал. 1 „Б“ от НК.

На 2 март около 10.15 часа бил приет сигнал за пътен инцидент на пътя Шумен- Силистра, близо до разклона за село Върбак. На място, за изясняване на ситуацията бил пратен патрулен екип. Установено било, че водач на товарен автомобил „Тойота“ Хайлукс с варненска регистрация навлязъл в насрещната лента за движение и се ударил в идващия насрещно лек автомобил Фолксваген „Голф“ с шуменска регистрация. Водачът на голфа, М.И./ 45г./ от село Борци е откаран за преглед в МБАЛ- Шумен, където е настанен за лечение с диагноза комоцио. Водачът на Тойотата Д.М./55г./ от село Тимарево бил тестван за алкохол, наличие не е установено. Отрицателна е и кръвната проба на М.И. Образувано е досъдебно производство.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСпипаха с наркотици двама непълнолетни шуменци и 33-годишен ямболия
Следваща статияАвтоджамбази атакуваха през уикенда: Задигнаха кола и микробус

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here