дом Криминале Тийнейджър ступа батковци пред училище

Тийнейджър ступа батковци пред училище

9
ДЯЛ

Около 19.30 часа на 6 ноември пред входа на училище на ул.“ Дедеагач“ в града възникнал скандал между група мъже. 18-годишният С.Б. от Шумен нанесъл удар в областта на главата на 41-годишния Н.Н. и в областта на ръката на М.С./21 г./.
След получения сигнал за на място веднага са насочени полицейски екипи. Задържани са 18-годишните С.Б. и Т.Й..
За причиняване на лека телесна повреда по хулигански подбуди е образувано досъдебно производство. Работата по случая продължава.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМъжка чанта със 7 000 лева изчезна от паркиран автомобил
Следваща статияПреславченка „подари“ 4 700 на телефонни измамници

9 КОМЕНТАРИ

  1. Евалла на младежа. Тоз дъртия къде е тръгнал и той не да си седи в тях и да си пие ракията.. нямам думи

  2. Къде е тръгнал този зрял човек да се бие с тинейджъри. В какво се превърнаха днешните времена.. Ама браво на момчето, показало е на ,,зрелия“ как се прави.
    Жалко, че заради такива големи мъже го отнасят младите.

  3. А защо не пишете че момчето е било надрусано и е посегнал към безащитен човек БЕЗ ПРИЧИНАА ????ааа мърши сано знаете да говорите без да знаете

    • Олеле мислиш ли малко… Ако беше надрусан щеше да го пише. Мислете малко не да лепвате етикет на момчето. Най-добре си знаят те какви са били пияни ли, надрусани ли или трезвени няма значение . Щом да го направи явно си има там няква вражда. Не мисля че е безпричинно!!!!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here