дом Други „Технически отказ“ – причина за падането на самолета! Един от пилотите е...

„Технически отказ“ – причина за падането на самолета! Един от пилотите е в кома

0
ДЯЛ

В състояние на кома е единият от пострадалите – Валери, при снощния инцидент с падналия самолет, става ясно от информацията за състоянието на пострадалите при падането на малкия самолет в района на 5-ти километър край Шумен.
62-годишният Валери е пилотен инструктор с 40-годишен опит. По информация на близки на пострадалите и двамата – Валери и Александър, са изключително добри пилоти.
Най-вероятната причина е технически отказ на самолета. Днес се очаква да пристигне авиокомисия, която да разследва инцидента.
24shumen.com

Снимка: bTV

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЕдин от пострадалите при падането на самолета край Шумен е в тежко състояние
Следваща статияОт днес: Започват да глобяват шофьорите с „Гражданска отговорност” на „Олимпик”