дом Криминале Техническа неизправност е предизвикала пожар в шуменски цех

Техническа неизправност е предизвикала пожар в шуменски цех

0
ДЯЛ

На 19 октомври в 12.50 часа е прието съобщение за пожар в цех на фирма на ул.“Тракийска“ в Шумен. Към мястото на инцидента били насочени два противопожарни автомобила. Огнеборците заварили да гори покривна конструкция в цеха. Спешно била преустановена работата в цеха. Евакуирани са 20 служители във фирмата. Пламъците били погасени с помощта на 3 тона вода. Предполага се, че причина за възникване на пожара е техническа неизправност в ел. двигател на вентилационна инсталация. Пламъците унищожили около 300 кв. м. покривна конструкция, три ел двигателя. Сградата била спасена от опожаряване.
В съботния ден са ликвидирани пожари в сухи треви в село Средня, в землището на село Конево и в землището на село Тушовица. Всички са без материални загуби, за гасенето им са ползвани общо 8 тона вода.
На 20 октомври са погасени пожари в стърнище в село Байково, в сухи треви в село Мокреш, оказано е съдействие за обезопасяване на катастрофирали автомобили в Шумен. Екип от Нови пазар е реагирал на сигнал за пожар в разпределително ел. табло на ул. “Патриарх Евтимий“ в града. Пламъците тръгнали след късо съединение, веднага бил уведомен екип на ЕНП- Север, който пристигнал на място за отстраняване на последиците от пожара. Предполага се, че пламъците са възникнали след късо съединение.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия60-годишен шофьор е предизвикал адската катастрофа, при която загина семейство от Смядово
Следваща статияЗадържаха крадец, отнел със сила 2 телефона и лична карта от 23-годишна жена

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here