дом Общество Тестват за коронавирус шуменските социалисти, присъствали на пленума на БСП

Тестват за коронавирус шуменските социалисти, присъствали на пленума на БСП

0
ДЯЛ

Часове след като стана ясно, че Янаки Стоилов от БСП е дал положителна проба за COVID-19 и влиза в болница, ръководството на партията е инструктирало членовете на Националния съвет (НС)да си направят тестове. Шуменските представители в НС също са получили имейли с указания, заедно с всички 140 членове присъствали на въпросното заседание, проведено през уикенда, съобщиха за 24shumen.com отлично осведомени източници.
Усиленото изследване започнало от столицата и касае всички контактни лица на засегнатия бивш депутат и знаков политик за столетната партия. Той е настанен във ВМА и няма идея как е станало заразяването.
„В страната всеки индивидуално решава къде да си направи тест. Някои ходят в София“, сподели нашия източник.
Междувременно лидерът на социалистите Корнелия Нинова заяви, че членовете на Националния съвет, които няма да могат да се тестват днес на „Позитано“, ще бъдат тествани в населеното място, където се намират, и всичко това е координирано с Националния оперативен щаб. „Бъдете спокойни – никой няма да остане без грижа и внимание в този момент“, каза още тя.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВъзрастно семейство с COVID-19 си тръгна от болницата в Шумен
Следваща статияОт полунощ: Връщат маските на закрити места

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here