дом Криминале Телефонни измамници атакуват Шумен! Представят се за доктори и полицаи

Телефонни измамници атакуват Шумен! Представят се за доктори и полицаи

0
ДЯЛ

Над 15 са обажданията от шуменци в рамките на един час, които съобщават, че са се опитали да ги измамят по телефона. Част от тях съобщават, че им звънял непознат мъж, който се представял за д-р Спасов и съобщавал, че техни близки са пострадали и са в болнично заведение. Съобщавал, че за лечението са необходими пари, а в случай, че хората откажат да ги платят освен с близките им и с тях ще се случат лоши неща. Веднага след това следва обаждане отново от непознат, който се представя за полицай и се опитва да убеждава хората да съдействат за залавяне на телефонни измамници.
От полицията напомнят на всички да не се доверяват на непознати по телефона и ако някой им иска пари по един или друг повод да са сигурни, че става дума за телефонна измама.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия„Млад огнеборец – Албена 2018“ стартира: Наши ученици най-добри в бойно разгръщане на състезателна пътека
Следваща статияОткриват младежката геосфера с много музика и танци

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here