дом Криминале Тежко дежурство: Пожарникари гасиха поредните човешки небрежности

Тежко дежурство: Пожарникари гасиха поредните човешки небрежности

0
ДЯЛ

На шест сигнала за произшествия са реагирали дежурните екипи на РДПБЗН – Шумен през последните 24 часа. В 09.49 часа вчера било получено съобщение за пожар в сухи треви в землището на село Иваново. Eкип на РСПБЗН – Шумен e погасил пламъците с помощта на 1500 л. вода. Пожарът е без материални загуби.

В 11.09 часа бил приет сигнал за пожар в апартамент на ул.“Панайот Волов“ в Шумен. Към адреса бил насочен противопожарен екип. След пристигане на място огнеборците установили, че пламъците били на тераса на втория етаж. Погасени са с помощта на 50л. вода. Причина за пожара е неправилно ползване на нагревателен уред – забравена тенджера върху електрическа печка. Опушени са 7 кв.м. стени.

В 18.11 часа било съобщено за пожар на ул.“Плиска“ в Нови пазар. Противопожарният екип, който пристигнал на място установил, че горят отпадъци. Пожарът бил предизвикан от небрежност при боравене с огън на открито. Пламъците били погасени с помощта на 8 тона вода. Не е допуснато разпространение на огъня.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОбщински съветници: Неправомерно се поставят скоби в Синя зона!
Следваща статия„Спестовник“ се закачи към енергото с меден проводник

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here