дом Култура Театърът търси актьори и актриси за нов проект

Театърът търси актьори и актриси за нов проект

0
ДЯЛ

Шуменският театър „Васил Друмев” обяви кастинг за актьори и актриси за своя нов проект – „Как България срещна Европа в Шумен“ с режисьор проф. Пламен Марков, съобщиха от институцията.
Първата дата на кастинга ще е на 24 февруари от 10.00 часа в ДКТ „Васил Друмев“, а следваща дата – 26 февруари в Театър „Българска армия“ – София с начален час отново 10.00 часа. На прослушванията могат да се явят професионални актьори и актриси, както и студенти, изучаващи актьорско майсторство във висшите театрални учебни заведения.
Кастингите ще преминат в две части, като първата е представяне на материал по избор на кандидата, а втората е събеседване.
Заявка за участие можете да направите на телефони: 054 877 384 и 054 800 275, както и на имейл адрес: dkteatreshumen@abv.bg
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия38 лични асистенти ще се грижат за болни в община Никола Козлево
Следваща статияЗалесяват над 650 декара горски и ловни стопанства

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here