дом Криминале Тарикат опита да регистрира автомобил с пренабити номера

Тарикат опита да регистрира автомобил с пренабити номера

0
ДЯЛ

Автомобил с пренабити номера на рамата е засечен на 28 декември от служители на сектор „Пътна полиция“ в Шумен. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в града.
Около 10.30 часа в петък в хале за регистрация на автомобили в сектор „Пътна полиция“ към Областната дирекция за пререгистрация бил представен лек автомобил „Дайхатсу“ с варненска регистрация. Установено било, че била извършена интервенция върху номера на рамата на автомобила.
По случая е образувано досъдебно производство.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОтоплителен уред подпали апартамент в Шумен, горяха комини и контейнер за смет
Следваща статияЗадържаха двама шофьори, подкарали коли солидно почерпени

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here