дом Култура С поетичен празник откриха тържествата за 50 години от обявяването на Смядово...

С поетичен празник откриха тържествата за 50 години от обявяването на Смядово за град

0
ДЯЛ

В празник на изящното слово се преврна поетичната вечер, с която в Смядово откриха тържествата по повод 50-годишнината от обявяването му за град.
В препълнената зала на художествена галерия „Стойчо Преснаков“ бяха представени десетима автори от София, Шумен и Смядово.
Специален гост на вечерта бе обичаната българска поетеса Маргарита Петкова, която превърна събитието в неповторимо преживяване и спечели обичта и признанието на публиката.
Със свои текстове се представиха още поетите Антнин Горчев, Симеон Аспарухов, Мартин Спасов,Георги Атанасов, Ива Спиридонова, Айча Заралиева, Надежда Романова, Иванка Гичева и Илина Желязкова.
Организатор на творческата вечер бе Община Смядово. Литературното четене поставя началото на поредица събития, с които ще бъде отбелязан половинвековният юбилей от обявяването на Смядово за град.
Проявите продължават до 1 септември.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОрхан Исмаилов: НПСД ще участва самостоятелно на местните избори
Следваща статияВъзстановяват общинската болница във Върбица след 45 години разруха

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here