дом Общество С парково осветление, зони за отдих и поливна система облагородяват центъра на...

С парково осветление, зони за отдих и поливна система облагородяват центъра на Каспичан

0
ДЯЛ

Центърът на град Каспичан ще бъде изцяло благоустроен. За първия етап на ремонтните дейности държавата отпусна целево финансиране в размер на 250 хиляди лева. Проектът предвижда изграждане на енергоспестяващо и парково осветление, оформяне на зони за отдих и монтиране на поливна система в зелените зони. Напълно обновени ще бъдат двата шадравана – пред читалището и в градинката до църквата. Предстои да се монтира и поливна система за зелените площи.
Проектът за благоустрояване на централната градска част в Каспичан предвижда още подмяна на подземните комуникации и изграждане на енергоефективна осветителна система.
Първият етап на дейностите по обновяване на центъра на Каспичан трябва да приключи до началото на месец септември. За следващата фаза Общинската администрация ще кандидатства за европейско финансиране.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗапочва Общоармейски шампионат по военен трибой, затварят пътя към Паметника
Следваща статияДве години условно за апаш, задигнал захар, чадър и 32 лева