дом Криминале С опасност за живота е шофьорът, който катастрофира в неделя край Шумен

С опасност за живота е шофьорът, който катастрофира в неделя край Шумен

0
ДЯЛ

60-годишен шуменец е с опасност за живота след пътнотранспортно произшествие. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.
Той е настанен за лечение в Многопрофилната болница в града с тежка черепно-мозъчна травма и травма на гръдния кош.
Както 24shumen.com вече информира, катастрофата стана вчера около 08.13 часа по околовръстния път на Шумен, близо до разклона за село Васил Друмев водач на лек автомобил „Сааб“ с шуменска регистрация загубил контрол над управлението на автомобила, пресякъл лентата за насрещно движение и излязъл от пътя. След катастрофата е откаран за преглед в шуменската болница, където лекарите са установили тежките травми.
Пътувал е сам в автомобила. Извършен е оглед, образувано е досъдебно производство.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНадрусан шофьор подкара кола в Нови пазар, друг е с отнет автомобил, въртял волана пиян
Следваща статияОтварят нощните заведения в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here