дом Общество С обновен празничен кът Шумен посреща Коледа и Нова година

С обновен празничен кът Шумен посреща Коледа и Нова година

0
ДЯЛ

С обновен празничен кът шуменци ще посрещнат Коледа и Нова година. Това каза за 24shumen.com зам.-кметът Росица Антонова.
От днес започна монтирането на атракцията на площада пред театъра в града. Там ще бъде поставена и нова елха, която ще радва минувачите в празничните дни.
Изцяло обновени ще бъдат фигрите на Дядо коледа, Снежанка и еленчетата.

Около празничния кът вече са поставени и къщичките за Коледния базар. Тази година те са шест. В тях търговците ще предлагат сувенири, вино, понички, захарни изделия. В района на базара ще има и скара, която ще предлага традиционните кебапчета, кюфтета и пържоли.

Днес започна монтирането и на празничните светлини.
На 11 декември ще бъдат запалени коледните светлини в Шумен. Общоградското тържество започва от 17 часа на площада пред театъра.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОбщинският съвет в Шумен ще работи по нов Правилник
Следваща статияВиртуозните братя Хасан и Ибрахим с концерт в зала „България“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here