дом Общество С над 321 000 лева ще обновяват пътната маркировка в Шумен

С над 321 000 лева ще обновяват пътната маркировка в Шумен

0
ДЯЛ

Община Шумен обяви обществена поръчка за фирма изпълнител на подновяване на хоризонталната и вертикална пътна маркировка в града.
Прогнозната стойност на поръчката е 321 600 лева. Срокът за изпълнение на дейностите е четири месеца.
Изискванията на местната управа са преди полагане на маркировката участъците да бъдат почистени, боята да се нанася при температури на въздуха между 10 и 30 градуса и влажност под 70%.
Осовите и крайни линии тесни и широки, стрелки, паркоместа, триъгълници, някои пешеходни нътеки да бъдат маркирани с акрилатна боя със светлоотразителни перли, а гаранционният срок на покритието да бъде най-малко гидина.
Пешеходните пътеки тип „Зебра“, стоп линии и защриховани площи да се очертаят с боя „студен шприц пластик“ със светлоотразителни перл, като тук посоченият гаранционен срок е три години.
Пътните знаци да са изработени от светлоотразяващо фолио и основа от стоманена поцинкована ламарина, а носещите стълбове да са от стоманени горещо поцинковани тръби.
В определените гаранционни срокове фирмата-изпълнител ще отстранява нередностите за своя сметка.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияШумен се включва в кампанията „Да изчистим България заедно“
Следваща статияТърсят възможности за увеличаване на заплатите в МБАЛ Велики Преслав

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here