дом Култура С музикална битка и „Черно фередже“ откриват „Шумен Рок“

С музикална битка и „Черно фередже“ откриват „Шумен Рок“

0
ДЯЛ

„Шумен Рок“ започва днес с музикална битка между пет български банди. Тридневното музикално събитие ще бъде открито официално от 17 часа в Парк „Студентски“ .
На сцената на „Battle of the BG bands” публиката ще види „Terravore“, „Enthronement“, „Revolutions Per Minute“, „The A.X.E. Project“, „Headmaster“. Редът на представяне на групите се определя чрез жребий. Победителят от битката ще участва в концерта в събота.
След битката е концерта на група „Черно фередже“.
Входът за „Шумен рок“ днес е свободен.В следващите два дни концертите са с билети. Пропускът за един ден е с цена 15 лева, а за два е 25 лева. Билети за събитието се продават на eventim.bg. Около бистрото в студентския пар е обособена и ВИП зона.
В събота, 15 юни, на сцената на Шумен Рок ще забият „Бараби Блус Бенд“, Стенли, „Urban Grey“, победителят от „Battle of the BG bands” и „Dark Blue Inc“.
Бандата „Dark Blue Inc“ е сборна формация от датски и германски музиканти свирили в най-известните рок групи .
На 16 юни меломаните ще чуят „СприМа“, „Lost Sensation“, „Day of Execution“, „Fat White Chiefs“ и „Saints ‘N’ Sinners“ от Турция. Гостите от южната ни съседка свирят в стила на пауър метъл групата „Хелоуин“.
Всички концерти започват в 18 часа.
За гостите на „Шумен Рок“ е обособена удобна зелена зона за палатки така и кемпери. Входът от долната старана на Парк „Студентски“ е определен за ползване от групите, които ще участват в „Шумен Рок“. По време на фестивала е осигурена 24-часова охрана.
Организатори на събитието са сдружение „Рок общество“ и Община Шумен, която подпомага събитието с 25 000 лева.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНаселени места и райони с прекъсвания на тока
Следваща статияВандали повредиха контейнера за текстил в центъра на областния град

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here