дом Политика С молебен и шествие Красимир Костов и кандидатите за съветници закриха предизборната...

С молебен и шествие Красимир Костов и кандидатите за съветници закриха предизборната кампания

0
ДЯЛ

Последният ден от предизборната кампания започна с отслужването в храм „Св. Вознесение“ на молебен за по – доброто бъдеще на Шумен по инициатива на Красимир Костов и групата кандидат общински съветници. В дните преди важния избор на 27 – ми октомври искаме да се помолим за развитието на Шумен, за по – доброто бъдеще на жителите на общината и смирено да поискаме от Бога да направлява делата ни, така че да творим добро и да управляваме справедливо – каза Красимир Костов на излизане от храма.

Шествие под мотото „Аз обичам Шумен“ се проведе от кандидатите за общински съветници, Красимир Костов и симпатизанти по централната градска част на Шумен. Целта е хората да покажем на гражданите, че ние сме сред тях, с тях, отворени за проблемите им и ще ги решаваме заедно, защото „Ние обичаме Шумен“ и целта ни е обща: да направим града и общината по – добро място за живеене. А начинът е само един: избор на бюлетината с номер 61 за кмет и общински съветници.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ИЗБОРНИ ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияБез алкохол в дните на вота
Следваща статияГЕРБ: Доверете ни се! Няма да ви подведем

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here