дом Общество С маски на общественото обсъждане за частично затваряне на пътя за коли...

С маски на общественото обсъждане за частично затваряне на пътя за коли от „Пазачница“ до Паметника

0
ДЯЛ

Предложението за частично затваряне на пътя за всички видове моторни превозни средства в участъка между вила „Пазачница“ и информационните центрове на ДПП „Шуменско плато“ и Мемориалния комплекс „Създатели на българската държава“ ще бъде обсъдено днес при спазване на всички противоепидемични мерки. това съобщиха от пресцентъра на Община Шумен. Срещата ще се проведе в зала „Проф. Венета Вичева“ в сградата на общината от 17.00 часа. Припомняме, че 14 спортни клуба предложиха ограничаване на автомобилното движение на Шуменското плато.
От Общинския кризисен щаб информират гражданите, че желаещите да се включат в общественото обсъждане, което ще се проведе днес, трябва да се съобразят с изискванията за спазване на всички противоепидемични мерки.
Организаторите напомнят на гражданите, че трябва да носят маски на влизане в сградата. Общински служители ще указват разпределението на местата за желаещите да участват в обсъждането. Остава изискването за заетост на не повече от 30% от общия капацитет на залата.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияУчителка от Попово намери на улицата 600 лв. и ги предаде в полицията
Следваща статияЗа 1 година е възможно да се доизгради система „Дунав“ до Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here