дом Общество С игри и песни в Шумен посрещнаха Деня на детето (снимки)

С игри и песни в Шумен посрещнаха Деня на детето (снимки)

0
ДЯЛ

Различни игри, занимания и весели песни събраха десетки малчугани в Градската градина в Шумен на 1 юни – Международният ден на детето. Инициативата е организирана от Община Шумен и се провеждат при спазване на всички противоепидемични мерки.

По централната алея на Градската градина децата традиционно рисуват на асфалт, но тази година за малките художници има и стативи.

Любителите на велосипеди, тротинетки и ролери преминаха през специално трасе с препятствия, а след финала за участниците имаше изненада – настолна игра, въже за скачане, чаша, цветни моливи или тебешири, фенерчета.

За малчуганите имаше изненади, скрити в разноцветен балон и всяко дете трябваше да го спука, за да разбера каква награда го очаква.

Празникът продължава с безплатна прожекция в 3D формат на детския анимационен филм „Кумба“. Прожекцията е в 15.00 часа в концертната зала на Младежкия дом. Децата и родителите, които желаят да гледат филма, е необходимо да си носят 3D очила. Създадена е организация за безопасност на публиката по време на прожекцията – при влизане в залата децата и родителите ще почистват ръцете си с дезинфектант и ще се използват ограничен брой места в залата. От Общинската администрация отправят молба към зрителите да носят лични предпазни средства (защитна маска за лице).
В 17.00 часа танцовите формации „Емоушън“, „Фаворит“ и „Wow“ и вокалните състави „Аврида“ и „До Ре Ми“ ще изнесат празнична програма с песни и танци пред сградата на Младежкия дом.

Празникът, посветен на Деня на детето в Шумен, ще продължи в 18.00 часа в парк „Студентски“.На откритата сцена, изградена от Община Шумен в парка, децата ще се забавляват с аниматори, които са им подготвили игри, танци и изненади. Ще има и демонстрации на фокуси. В паузите между различните занимания на сцената ще се изявят Боряна Минчева и Марианита Йорданова – ученички в 3 клас на СУ „Сава Доброплодни“, младата певица Моника Миткова и танцовата формация „Танцувалня“, които ще зарадват присъстващите със свои изпълнения.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия30 години сбъдната детска мечта и 30 години служба в МВР празнува инспектор Ивайло Иванов от ОДМВР-Шумен
Следваща статияСъветник иска временна комисия за водата, кабинет, кола и 20 000 за хонорари

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here