дом Общество С общински средства почистиха животински отпадъци от частен терен във Велики Преслав

С общински средства почистиха животински отпадъци от частен терен във Велики Преслав

0
ДЯЛ

Животински кости и вътрешности почистиха днес екипи на община Велика Преслав, след сигнал подаден от граждани. Това е второто извозване от района на животински отпадъци, като преди това бяха събрани над 600 килограма вътрешности от заклани животни.
Почистването на терена се извършва за сметка на общината, макар че парцелът е частен. До края на деня мястото ще бъде изчистено напълно, но за съжаление се налага да отделяме средства от бюджета ни, защото някой е решил да мърси природата и да печели на гърба на хората от Преслав, категоричен е кметът на общината инж. Янко Йорданов. Той каза, че още в светлата част на деня отпадъците ще бъдат натоварени и извозени.

Според инж. Йорданов това безобразие трябва да престане, защото общината не е длъжна да хвърля средства на вятъра и да поправя чужди грешки. Той се надява извършителите да бъдат разкрити и служителите му да могат да работят в полза на хората от Преслав, а не да си губят времето заради недобросъвестни граждани.

5 000 лева дадохме до момента, за да се справим с този проблем. 7 тона отпадъци сме предали на екарисажа, каза Янко Йорданов, като коментира че тези пари е можело да бъдат отделени за много хубави неща, които да зарадват хората от цялата община.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОбщина Никола Козлево търси логопед
Следваща статияОт 31 декември до 16 януари 2020 г. е-винетка ще може да се купи до 7 дни предварително

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here