дом Общество Със засаждане на дърво стартира Европейската седмица на мобилността в Шумен

Със засаждане на дърво стартира Европейската седмица на мобилността в Шумен

0
ДЯЛ

Със засаждане на дърво в парка до сградата на Община Шумен в града стартира Европейската седмица на мобилността. Това съобщиха от пресцентъра на РИОСВ-Шумен.
В инициативата се включиха екоспециалисти, експерти от общината, от Регионалната лаборатория (РЛ) към ИАОС и учениците от Градския ученически парламент.
Мотото на кампанията през тази година е „Върви с нас”, а темата „Безопасно ходене и колоездене”.
Мероприятието днес започна от автоматичната измервателна станция, където експерт от РЛ-Шумен разказа на младите хора за работата на съоръжението.

След това всички преминаха по пешеходната зона в центъра на града и раздадоха на минувачите тематични флаери с цел да се привлече вниманието на обществеността към използване на алтернативни начини на придвижване.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСтягат празника на плодородието „Кюлевчиада 2019“
Следваща статияОбявени са избирателните списъци в община Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here