дом Наблюдател Сънят на уморения бедняк

Сънят на уморения бедняк

0
ДЯЛ

Неговата нощна лампа е луната. Неговата топлина идва от слънцето. Той е карикатурата на Демокрацията. Метафората на бича. Картината, в която десните са отрочета на левите, левите са върли и безпощадни капиталисти по оста „комсомолец-свинар-милионер“. Той сънува. И дори в сънищата пак е сам, и беден. Може да го снима всеки.
Той не лъже дори в мълчанието си. Той е всичко това, което осмисля вярата на всеки, на всяка религия. Но неговото битие се чете между редовете.
Той спи на пейката. Няма чекмеджета. Не е скандално. Това не е пробойна в „националната сигурност“. Въпреки, че е. Това е въпрос от първостепенно значение за националната сигурност. Защото народът загива.
Сънят на уморения бедняк.

Снимка и коментар: 24rodopi.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия13 850 лева от глоби събра през юни РИОСВ-Шумен
Следваща статияНови 188 случая на COVID-19 у нас за денонощие, Шуменско с 2 положителни проби

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here