дом Култура “Създатели на българската държава” оживява в интерактивна пощенска картичка

“Създатели на българската държава” оживява в интерактивна пощенска картичка

0
ДЯЛ

Интерактивна пощенска картичка с изображение на паметника “Създатели на българската държава” ще бъде представена по повод 36-тия рожден ден на мемориалния комплекс в Шумен, съобщиха от общинското ръководство. Годишнината ще бъде отбелязана на 1 декември, петък, от 14.00 часа в Информационния център към паметника, а всеки посетител през месец декември ще получи картичката като подарък, съобщават от общинското туристическо предприятие. Тогава ще бъде открита и новата паметна плоча, на която са вписани имената на създателите на монумента.
Покани за участие в събитието са изпратени до членовете на авторския екип, участвал в създаването на проекта и в изграждането на целия комплекс.
Организатор на проявата е ОП “Туризъм, публични прояви и атракции”.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКАТ на лов за говорещи без хендсфри зад волана (снимки и видео)
Следваща статияДобрата новина: Част от улиците в шуменския квартал „Дивдядово“ вече са ремонтирани

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here