дом Криминале Съдът изпрати наркодилър за 4 години в затвора

Съдът изпрати наркодилър за 4 години в затвора

0
ДЯЛ

Състав на Шуменския окръжен съд с председател Светлин Стефанов приключи разглеждането на наказателно дело – НОХД № 350/2018г. само в едно съдебно заседание.
Съдът одобри постигнато между страните споразумение, с което подсъдимият К.М. от фактическа страна е признат за виновен в това, че на 13 март 2018 г. в град Шумен, без надлежно разрешително по Закона за контрол върху наркотичните вещества и прекурсорите, придобил и държал високорисково наркотично вещество – 5F – ADB /5F-MDMB-PINACA/ с общо тегло 23,31 гр. и прекурсор – ацетон с общо тегло 360 мл. с цел разпространение.
Четири години „Лишаване от свобода“ при първоначален „Строг режим“ на изтърпяване и глоба в размер на 19 500 лева – това е наказанието за подсъдимият, извършил престъплението при условията на опасен рецидив.
Разноските по делото са 1 099.68 лв.
Иззетите като веществени доказателства наркотици и прекурсори подлежат на унищожаване, постанови още съдът.
Определението на Шуменски окръжен съд, с което е одобрено споразумението има последиците на влязла в сила присъда и не подлежи на обжалване и протест.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОграничено е движението на товарни автомобили над 12 тона по пътя Шумен-Русе
Следваща статияГотвят още по-жестоки санкции за джигитите на пътя

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here