дом Общество Съветник: Жители на кв.“Боян Българанов“ не са виждали асфалт пред блоковете си...

Съветник: Жители на кв.“Боян Българанов“ не са виждали асфалт пред блоковете си от 1989 година

0
ДЯЛ

Сериозни проблеми, свързани с извършване на спешни ремонтно-възстановителни и строителни дейности в кв. „Боян Българанов“ поставя в питане до кмета Любомир Христов съветникът от ДПС адвокат Метин Джамбазов.
Някои от въпросите не са решавани с години, но бяха поставени отново на среща с общински съветници, пише Джамбазов.
Той посочва критичните участъци – междублоковото пространство между улиците „Средна гора“, „Самара“, бл. „Витоша“№3 и №5.
Теренът е описан като „непрогледен и занемарен“, като тук не са извършвани никакви благоустройствени работи.

След дъжд въпросното пространство ставало непроходимо и така застрашавало живота и здравето на хората, живущи в този район.

Посочени са твърдения на жители на квартала, че през лятото въпросното пространство става змиярник.
Като критично е представено и състоянието на пътната настилка пред жилищни блокове на ул. „Средна гора“, а адекватно решение досега не е намерено.
На „Средна гора“ №10 нямало асфалтов път от 1989-а година. Живущите преминавали черен път, за да влязат в домовете си.
Съветникът настоява да бъде назначена проверка за въпросните участъци. А на редовна сесия той да получи писмен отговор какви са възможностите на Община Шумен да се осигурят минимално необходимите условия за живот в този квартал.
Към питането е приложен и снимков материал, както и копия от подписки и регистрирани жалби до Община Шумен.
Снимки: Метин Джамбазов
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияАлександра Сърчаджиева за първи път на шуменска сцена в „На другата сутрин“
Следваща статияПротест: Медицински специалисти поискаха достойно заплащане и нормален работен процес

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here