дом Общество Съветникът Тодор Бекяров: Йорданов отрича всичко, което другите правят

Съветникът Тодор Бекяров: Йорданов отрича всичко, което другите правят

0
ДЯЛ

Общинският съветник от Велики Преслав Тодор Бекяров поиска право на отговор на публикуваната в 24shumen.com декларация на Станислав Йорданов.
Ето и отговорът, който публикуваме без редакторска и коректорска намеса:

„Като начало –човек който е стартирал политическата си кариера като лидер на БКП ,наричан „черния рицар на ВИФ” /сегашна НСА/,кандидат за първи секретар на партията във В.Преслав,минал през редиците на СДС,сега се изживява ,като „Обединен земеделец”.Та въпросът ми е – това ли е „политически зрял човек”?Едва ли.Зависи от посоката на вятъра.
Станислав Йорданов / според него/ е компетентен по всички въпроси свързани с града ни – не беше строителство,ремонт на улици,спорт,здравеопазване,образование,култура.Винаги трябва да се слуша само и единствено неговото мнение,любезно подкрепено от приятели………..Започвам да се чудя,защо изобщо се избират 17 общински съветника и юрист на ОС,щом може сам той да върши всичко?Излишно платени общински средства.
Понеже той е от хората които „не мамят”- пример-нека да каже как се сдоби с общинска земя,как я прехвърли на трето лице – синът му Р.Йорданов и ако не го е срам колко плаща за нея на година.Това не е „тарикатско спестяване на истината” ,нали?
Що се отнася до спорта – как веднъж Станислав Йорданов не видя хубавото ,което се прави – от както съм общински съветник дарявам целия си хонорар на ФК”В.Преслав”,понеже парите не достигат за 4 отбора-три от които участват в зона „Варна” /доказуемо документално/.От собствени средства съм дарил 2100 лв /половината от цената/ за закупуване на тракторна косачка,отделно от което самостоятелно съм закупил бензинова косачка за 1200 лв. Правя,отново за своя сметка и много други подобрения.Но той и затова ще намери клевета,защото явно е по-лесно да се живее по този начин.Да отричаш всичко,което другите правят.Да изопачаваш истината и от това да извличаш дивиденти ,за да не може никой да се взира в това което ти вършиш.Станислав Йорданов живее с болната амбиция да направи В.Преслав баскетболно средище и от години се опитва да затрие всички останали спортове,които се развиват в общината.По негови думи В.Преслав трябва да стане туристическа дестинация,но в същото време се постара туристическата спалня да бъде отнета от туристическото дружество.Струва ми се ,че едното отхвърля другото.Започвам да се замислям,дали да не започна и аз да живея по този начин-може да ми хареса?
Управлението на Станислав Йорданов не е „опасно и политически незряло”.Той от години ощетява общината,но нали е „политически зрял”-може.Ако си мисли,че той няма да изгние на бунището ,което си е избрал жестоко се лъже.Отдавна е започнал да завлича общината на там.Надявам се хората да се събудят и да разберат истината за нещата,а не да вярват на голословието на един самозабравил се човек,които иска да командва винаги,единствено и само той.
Дано не е късно за събуждане!“
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСпортен клуб „Шуменска крепост“ – отборен първенец на Държавното по кикбокс
Следваща статия17-годишната Мишел от Шумен пя „адски гот“, избра Михаела Филева за свой ментор

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here