дом Общество Сформираха комисия за преброяването във Велики Преслав

Сформираха комисия за преброяването във Велики Преслав

0
ДЯЛ

Преброяване на населението и жилищния фонд предстои в община Велики Преслав. За целта е сформирана специализирана общинска комисия, която вече проведе първото си заседание. Приет е правилник за работата на комисията.
Председател е секретарят на Общината Марияна Христова. А членове са представители на отдел „Статистически изследвания“ Шумен и на общинска администрация.
„На първи, начален етап от преброяването ще бъде извършен обход в 12 те населени места на общината, обособени в четири района“, съобщи за 24shumen.com секретарят.
Служители на общинска администрация ще обхождат адреси с таблети, на които ще бъдат качени карти за изследването. Все още не е ясно какви въпроси ще бъдат задавани на жителите на града и селата.
„Първоначално само ще маркираме адресите с описания дали е къща или жилищен блок на всяка улица“, обясни Христова.
Същинското електронно преброяване с анкетни карти, ще бъде извършено от контрольори и е насрочено в началото на следващата година.
Агитационните материали за информация на гражданите ще бъдат качени на официалната страница на Общината, както и във Фейсбук.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияФирма „Велпа“ в Каспичан търси главен счетоводител
Следваща статияЖест: Шуменец предоставя автомобила си на абитуриенти в нужда

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here