дом Общество СУ „Панайот Волов“ в Каспичан навърши 112 години

СУ „Панайот Волов“ в Каспичан навърши 112 години

0
ДЯЛ

112 години от създаването на СУ „Панайот Волов“ в Каспичан отбелязаха преподаватели и ученици.
„Училището е дало успешен старт на много инженери, адвокати, лекари, архитекти и специалисти във всички сфери на живота. Никой от тях не е забравил кои са учителите, които са им подали молив и химикал“, сподели за 24shumen.com директорът Явор Якимов.
Нашите зрелостници са в десетката на училищата, постигнали най-добри резултати в Шуменска област, припомня той със задоволство.
Школото разполага с кабинети по физика, химия, история, география, три кабинета с 40 компютъра.
Има безжична връзка с интернет, а в класните стаи учениците имат достъп до платформата „Уча се“.
Има ученически стол и локално парно отопление с газ.
Любопитна подробност от миналото на школото – първият назначен учител е бил Иван Радев от Нови пазар, баща на поетесата Калина Малина.
Директорът благодари на „Лайнс клуб България“ за организираната кампания за набиране на средства за облагородяване на училищната среда.
По Програма ПУДОС е реализиран проект за изграждане на фитнес на открито. С финансиране от Министерството на образованието и науката цялостно е ремонтиран покривът на училищната сграда.
Снимка: Фейсбук
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВременна организация на движението по бул. „Ришки проход“ през следващите 2 дни
Следваща статияЕкоинспекцията провери замърсяването на въздуха в Попово по сигнали на граждани

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here