дом Общество Студент стана здравен медиатор в Община Никола Козлево

Студент стана здравен медиатор в Община Никола Козлево

0
ДЯЛ

Студент от Шуменския университет спечели конкурса за здравен медиатор в Община Никола Козлево.
„Явиха се трима кандидати за позицията, която обявихме. 25-годишният Апти Сабет беше най-убедителен по време на събеседването с експерти. Заслужи нашето доверие да бъде избран“, заяви за 24shumen.com зам.-кметът Феим Мехмед.
В комисията влизали зам.-кметът Мехмед и още двама общински служители.
След като бе одобрен, Апти замина на обучение в Медицинския университет в София. Курсът ще продължи 14 дни. Той ще получи сертификат и ще бъде назначен с трудов договор.
В длъжностната характеристика на здравния медиатор е посочен контакт с личните лекари на хората и други институции. Както и добро познаване проблемите на местното население.
Апти Сабет отговаряше на тези критерии, категоричен бе зам.-кметът.
От Общината очакват той да бъде в помощ особено на възрастните хора и представителите на уязвимите социални групи.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПровеждат профилактични прегледи на децата в обновената здравна служба в Ивански
Следваща статияУчители и възпитаници спретнаха волейболно шоу за патронния празник на школото

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here