дом Общество Студентският празник – възможен

Студентският празник – възможен

0
ДЯЛ

Студентският празник – 8 декември може да бъде празнуван на места, където се спазват противоепидемичните мерки. Групите обаче не трябва да са по-големи от 15 души. Това заяви в ефира на bTV здравният министър Костадин Ангелов. Той уточни, че плувните басейни са по-малко рискови и са позволени за посещение за разлика от фитнес залите.
Костадинов уточни, че възрастните хора могат да пазаруват от 8.30 да 10.30 часа, но няма да има забрана за посещение на търговските обекти и по друго време.
За пореден път той подчерта, че високата смъртност в страната е резултат от неспазване на наложените ограничения и мерки.
Като успех на здравната система министър Ангелов отчете броя на излекуваните вчера, който е рекорден до момента – 2 518 души.
Направленията за PCR още не са уточнени, стана ясно от думите на министъра.
На финала проф. Ангелов отново изрази благодарности към лекарите. Благодари и на всички граждани, които спазват мерките и се пазят. Попитан дали ще апелира да няма събирания по Коледа, той бе лаконичен – „Има време дотогава“.
Проф. Ангелов подчерта, че се прави всичко, за да се даде глътка въздух на здравната система.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЧаст от село Памукчии без вода днес
Следваща статияКомин и контейнер за смет горяха в Шумен, огън унищожи „Мерцедес“, огнеборците помогнаха на възрастна жена

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here