дом Култура Студенти от Националния университет за изкуства в Букурещ гостуват с изложба

Студенти от Националния университет за изкуства в Букурещ гостуват с изложба

0
ДЯЛ

Студенти от Националния университет за изкуства в Букурещ гостуват с изложбата „АЗбуки“ в Шуменския университет „Епископ Константин Преславски“. Тя ще бъде открита на 20 май в 11.30 часа в галерия „Университетска“ в Корпус 2, в навечерието на патронния празник на университета – 21 май, и на празника на българската просвета и култура и славянската писменост – 24 май. Организатор на проявата е катедра „Визуални изкуства, теория и методика“.
Също на 20 май ще бъде представена годишната изложба-конкурс на студенти от специалността „Педагогика на обучението по изобразително изкуство“. Ръководителят на катедрата проф. Валери Чакалов ще връчи наградите „Розалина Трутман“ за постижения в областта на визуалното изкуство. Те се осигуряват с финансовата подкрепа на фамилия Трутман от Швейцария.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияШуменският хор „Симеонис“ с престижна награда
Следваща статияПредложение: Закриват 29 районни прокуратури, включително и в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here